Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek.

Liesbeth Klepper

 Hoi Rene
ik heb je boek al een tijdje in mijn bezit, ben er nog niet aan toe gekomen om het te lezen, maar deze winter heb ik tijd genoeg en zal ik nadat ik je boek heb gelezen een reactie hier achterlaten

 wil nog wel even reageren op je optreden in vermist, wat een stuk V**l die ex van jou om je in de waan te laten dat je dochtertje was overleden en het leed dat ze jou heeft bezorgd al die jaren maar je ziet je dochter heeft de moeite genomen om je te gaan zoeken ook al iis het op die manier

Groetjes Liesbeth

Tim

 Leuke boeken! Ik ben fan van u en mijn kinderen zijn fan van de Bobo

irene

 Hey rene!!

Jeetje zeg wat heftig.. vond t al heftig toen je bij me aan de balie stond (tata)

Wat mensen elkaar aandoen geen woorden voor!

En wat zijn jullie een leuk stel!! Je hebt een hele liever vrouw en t straalt ervan af dat jullie erg gelukkig samen zijn.. heel veel mooie jaren en geluk samen.. 

Tot ooit weer bij de balie!!

Gr irene

 

Jesse

hey hallootjes,

 

leuk jullie id winkel te treffen!!

heb net het mbh filmpie gekeken.

 

en kom ckr een keer op de koffie.

 

groet,

 

Jesse (MM)

Dick Wesseling

 Hoi Rene

Wij hebben samen( mijn vrouw en ik) met verbijstering naar de reportages gekeken.Heel gemeen wat mensen elkaar kunnen aandoen om zo je lieve dochter van haar papa vandaan te halen.Wat moet het een super gevoel geweest zijn om haar weer in je armen te sluiten.Heel geluk en liefde met elkaar.

Lieve groetjes Dick en Yvonne

 

 

Wijnand van de Meeberg

Hoi René,

Het is je weer gelukt! Je boek Mijn dochter LEEFT!!! is klaar. Volgende week vrijdag, de 15e februari kan het gekocht worden.

Het is 168 paginas dik en heeft een formaat van 148 x 210 mm.

Veel succes en geniet van je dochter!

Wijnand

 

Diana offenberg

 Hoi Rene,

ik heb je boek in bijna 1 adem uitgelezen.

wat een verhaal/leven. Ik heb heel veel bewondering hoe jij je leven een andere wending heb kunnen geven.

ik vindt het ook leuk om je nu eens in echt gezien te hebben en als je ooit weer een boek schrijft hou ik me aan bevolen en zal ook dit boek aan bevelen aan vrienden/kennissen.

groetjes Diana

Elly Bakker

Beste Rene, ik heb je verhaal met aandacht gelezen en vind het knap dat je jezelf hebt terug geknokt uit de benarde situatie die jouw jeugd was. Ik heb altijd bewondering voor mensen zoals jij die in een gevaarlijke, onveilige situatie zijn opgegroeid zonder kansen eigenlijk, die je dan toch hebt weten te pakken. Groot Respect!

 

Met vriendelijke groet, E. Bakker

Ruud van der Sloot

  Ik heb je aangehoord en je stukjes van radio en TV gekeken op jouw pagina, veel bewondering voor hoe je er na je detentie mee omgaat en nog meer bewondering om wat je nu voor anderen betekend en probeerd te bereiken.

marcel vonk

hoi heb net gekeken naar dat stukje man bijt hond echt leuk en heb even gelezen wat het boek inhoud en denk er aan hem te kopen lijkt me een goed boek om te lezen.

groetjes marcel

kivietsei