Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek.

Peter en Yvonne

Beste René en Anneke,
Wij hebben jullie leren kennen tijdens onze vakantie en jullie huwelijksreis in september 2017 in Indonesië. Na afloop van deze vakantie was ik blij verrast toen ik via Anneke van jou de gedichtenbundels ontving. Ik heb de tijd genomen om ze te lezen. Ik vind het knap dat jij, René, woorden gevonden hebt om je gevoelens en emoties te duiden en hiermee voor jezelf een uitlaatklep hebt gevonden. Ook vind ik het moedig dat je de confrontatie met jezelf niet uit de weg bent gegaan en een nieuwe weg bent ingeslagen. Petje af. Je boek ‘Mijn moeder was een hoer’ hebben we gelezen en de uitzendingen beluisterd. Ondanks alle ups en downs en het harde knokken heb je mede door en met Anneke een nieuwe start gemaakt in je leven en zijn jullie samen aan een nieuw leven begonnen. Dit is iets om trots op te zijn. Wij wensen jullie nog veel geluk.
Peter en Yvonne
  

Henny Huisman

Lieve Mensen, wat ben ik blij voor jullie en nu ook nog getrouwd met een mooie tattoo ipv ringen. Orgineel hoor. veel geluk!

Reactie van de webmaster:
Heel erg bedankt Henny en Lia voor dit lieve bericht,,hopelijk tot snel.
 
Jorma

 dit hoorde nog achter mijn eerdere reactie:

Ik ben nu je boek aan het lezen hij ligt op mijn nachtkastje;) groetjes en ook aan je lieve Anneke, Jorma:)

 

Jorma

Ik heb net tros vermist gekeken en man bijt hond, jeetje zeg wat heftig allemaal! Niet normaal!

ingeborg

Ik heb je boek gelezen rene. En wat een verhaal zeg niet normaal. Maar zo knap na wat je allemaal heb meegemaakt en dan zo goed terecht komen.Dat noem ik echt karakter,top. Het ga je goed in jullie verdere leven.
Groeten van
ingeborg van de vrolijke voeten.

Liesbeth Klepper

 Hoi Rene
ik heb je boek al een tijdje in mijn bezit, ben er nog niet aan toe gekomen om het te lezen, maar deze winter heb ik tijd genoeg en zal ik nadat ik je boek heb gelezen een reactie hier achterlaten

 wil nog wel even reageren op je optreden in vermist, wat een stuk V**l die ex van jou om je in de waan te laten dat je dochtertje was overleden en het leed dat ze jou heeft bezorgd al die jaren maar je ziet je dochter heeft de moeite genomen om je te gaan zoeken ook al iis het op die manier

Groetjes Liesbeth

Tim

 Leuke boeken! Ik ben fan van u en mijn kinderen zijn fan van de Bobo

irene

 Hey rene!!

Jeetje zeg wat heftig.. vond t al heftig toen je bij me aan de balie stond (tata)

Wat mensen elkaar aandoen geen woorden voor!

En wat zijn jullie een leuk stel!! Je hebt een hele liever vrouw en t straalt ervan af dat jullie erg gelukkig samen zijn.. heel veel mooie jaren en geluk samen.. 

Tot ooit weer bij de balie!!

Gr irene

 

Jesse

hey hallootjes,

 

leuk jullie id winkel te treffen!!

heb net het mbh filmpie gekeken.

 

en kom ckr een keer op de koffie.

 

groet,

 

Jesse (MM)

Dick Wesseling

 Hoi Rene

Wij hebben samen( mijn vrouw en ik) met verbijstering naar de reportages gekeken.Heel gemeen wat mensen elkaar kunnen aandoen om zo je lieve dochter van haar papa vandaan te halen.Wat moet het een super gevoel geweest zijn om haar weer in je armen te sluiten.Heel geluk en liefde met elkaar.

Lieve groetjes Dick en Yvonne

 

 

kivietsei