Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken.
Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geld inzamelen voor "Het vergeten Kind"

logo "Het vergeten kind"Zoals u op deze website hebt kunnen lezen, heb ik in mijn kinderjaren, net als deze vergeten kinderen, ook niet gekregen wat je als kind zo hard nodig hebt: "goede ouders, liefde en aandacht".

Nu is het voor mij de tijd om mij bezig te gaan houden, om mij in te gaan zetten voor deze kinderen via deze goede stichting.

Zodat er ook op deze koppies weer een lach van blijdschap zal verschijnen, iets dat ze zo hard nodig hebben.

Ik ga op twee manieren geld inzamelen:

Collecteren

Ik probeer in de week van 14 t/m 20 december 2014 een mooi bedrag bijéén te rammelen waar deze gulle gevers weer vele kinderen blij en gelukkig mee kunnen maken.

De vergunning de gemeente heb ik al ontvangen, de goedgekeurde, afgesloten collectebussen zijn gereserveerd.

Sponseren

Iedereen kan mij ook sponseren via de website van JustGiving. Klik hiervoor op: www.justgiving.nl/fietsen-voor-het-het-vergeten-kind.

Op mijn racefietsMijn tegenprestatie

Voor iedere opgehaalde euro ga ik één Kilometer fietsen, maximaal 1000 Kilometer. Dit staat al op de kalender van het voorjaar in 2015. Ik wil met 9 vrienden hier een tegenprestatie voor neer zetten.

De naam van grotere sponsors wordt als tegenprestatie ook op het shirt vermeld dat ik tijdens mijn 26 toertochten door Nederland, België en Luxemburg zal dragen. Klik hier en lees meer op deze pdf.

Tevens wil ik hierbij ook mijn eigen Sponsors bedanken "die al jaren in mij geloven" en mij bijstaan in de kosten tijdens de tochten, zoals met kleding en onderkomens.

Resultaat van mijn acties voor het Vergeten Kind

Via het collecteren is € 1.850 opgehaald. Via de sponsorwebsite op JustGiving hebben 17 donoren in totaal € 486,50 gestort en via sponsoring heb ik nog € 390 bijeengebracht.
In totaal: € 2.726,50.

René toont een cheque van 1850 euro

René toont de cheque met de opbrengst van de collecte

ProBikeStcker

logo ProBikeStickerIk heb de mogelijkheid gekregen om via ProBikeSticker mijn fiets te personaliseren met speciale naamstickers. sticker met mijn naam op mijn fietsErg leuk dat mijn naam nu op mijn fiets staat; kan ik trots rondfietsen! Als je ook graag jouw fiets wilt personaliseren, kan je dit doen via www.probikesticker.nl.

Eerdere acties

Ik heb al voor diverse goede doelen geld opgehaald door het fietsen van een afstand. In 2009 begon mijn training op de weg om de spieren en de conditie op niveau en peil te krijgen.
In Maart 2010 heb ik een tocht gemaakt van 150 km per dag als training, om de kilometers in mijn benen te pompen..

In September 2011 heb ik voor Kika een tocht van 1.900 km in Noorwegen gereden.

In Augustus 2012 was het een tocht voor de Reuma stichting en A.L.S.: de 4 uithoeken in Nederland en terug naar Assen..

In september 2014 heb ik 1.350 km gereden: een rondje Nederland voor de Bot en Spierstichting.

Over deze tochten hebben artikelen gestaan in onder andere de Uitgeester en de plaatselijke kranten in Castricum en Noord-Holland.
Een fotograaf uit Limburg heeft mij op de plaat gezet voor een Duitse krant.

Het vergeten Kind

33.000 Kinderen in Nederland leven in sobere opvangcentra!

Soms zonder dat u het weet, op een geheime locatie bij u om de hoek, om hun veiligheid te garanderen. Vergeten kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. We geven deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. We bieden vrolijke activiteiten en evenementen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. En we ondernemen initiatieven om de situatie van deze kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek.

Ik hoop dat u nu begrijpt "waarvoor ik mij inzet - gezond moe wordt - iets terug doe op de fiets"

Lees ook het artikel "Rene Kievit rekent af met zijn eigen verleden" in het "Nieuwsblad voor Castricum".

kivietsei